VIIKKOKIRJE 25/ WEEKLY LETTER 25 / 2019

 

The Water Stars – Vesitähdet

Vesitähdet ovat viettäneet tällä viikolla paljon aikaa ulkona leikkien, sekä sisällä siivoilleen pikkuhiljaa luokkaa kesäkuntoon. Tiistaina kävimme myös musiikkitalolla katsomassa Heurekan järjestämää mielenkiintoista tiede-pop-up -showta, siellä saimme nähdä miten tavallisista arjen esineistä voi tehdä musiikki-instrumentteja sähkön avulla! Esimerkiksi patterikäyttöisestä leikkiautosta tuli kelpo vinyylilevysoitin, kun sen pohjaan kiinnitettiin neula ja kattoon pieni kaiutin, ja annettiin auton itsestään ajella vinyylilevyn päällä musiikki soittaen. Keskiviikkona teimme luokkaan kesäsiivouksen tampaten matot, imuroiden, pyyhkien pölyt sekä viemällä kotiin kaikki ihanat askartelut, joita vielä päiväkotiin on jäänyt. Osa ryhmästä aloittaa kesälomansa jo tänään, osan näemme vielä ensi viikolla. Loman aloittajille ihanaa ja aurinkoista kesää ja muille rentouttavaa juhannusta!

 

The Waterlilies – Lumpeet

Aurinko on paistanut ja olemme taas kerran päässeet nauttimaan lämpöisistä ulkokeleistä. Lapset ovat viihtyneet ulkona leikkien erilaisia yhteisleikkejä. Maanantain harjoittelupäivä meni kaikkien lasten osalta hyvin ja lapset tulevat varmasti nauttimaan uusista ryhmistä kesän jälkeen! Tiistaina lapset pääsivät maalaamaan vesiväreillä musiikintahtiin, josta he olivat erittäin innoissaan. Keskiviikkona pidimme paljon toivotun jäätelöpiknik -päivän Lumpeiden kanssa Töölönlahdella. Löysimme myös ihanan leikkipuiston, jossa lapset pääsivät leikkimään eväiden syönnin jälkeen. Torstaina jumppailimme Nervanderinkentällä. Lapset pelasivat polttopalloa, sulkapalloa, jalkapalloa sekä maa-meri-laiva -leikkiä. Aivan mahtavaa ja aurinkoista lomaa, jo niille, jotka sen jo aloittavat! Ja ihanaa sekä rentouttavaa juhannusta kaikille!


The Reeds - Kaislat

Säät ovat hellineet meitä ja olemmekin hyödyntäneet sen vierailemalla lasten toiveiden mukaisesti eri puistoissa. Maanantaina osa Kaisloista siirtyi Lumpeiden ryhmän mukaan Töölönlahden kiipeilypuistoon aamupäiväksi ja Kaisloissa pysyvät siirtyivät Peikkopuistoon tulevien Kaislojen kanssa. Tiistaina suuntasimme Taivallahdenpuistoon, jossa iloksemme pääsimme osallistumaan puistossa järjestettyyn musiikkihetkeen! Kaislat hyödynsivät puiston tarjontaa mm. pelaamalla salibandya, hyppimällä trampoliinilla ja ajamalla polkuautoja. Jäätelöpuikot kruunasivat aurinkoisen aamupäivämme. Keskiviikkona suuntasimme Lastenlehdonpuistoon, jossa touhua riitti. Viikko huipentui torstain eväsretkeen. Suuntasimme lasten toiveiden mukaisesti eväsretkelle Sammonpuistoon, jossa söimme eväämme ja leikimme. Rentouttavaa Juhannusta kaikille! Ensi viikon teemana on ulkoleikit!

 

 

TULEVA VIIKKO 26/ NEXT WEEK 26

 

The Waterstars – Vesitähdet

Ma 24.6.       9.00 aamupiiri, Lumpeita tutustumassa, 9.30 Peikkopuisto
Ti 25.6.         9.00 aamupiiri, leikkiä sisällä ja ulkona, ulkolelujen pesua yhdessä

Ke 26.6.        9.00 aamupiiri, lasten valitsemaa tekemistä

To 27.6.        9.00 aamupiiri, retki töölönlahdelle

Pe 28.6.        9.00 aamupiiri, leikkiä sisällä ja omalla pihalla. Huom! Pysymme päiväkodilla iltapäivällä!

 

The Waterlilies – Lumpeet

 

Ma 25.6        9:00 aamupiiri, Kaisloja tutustumassa, 9.30 ulkoilua ”lasten toive”

Ti 26.6         9:00 aamupiiri, 9.30 lasten valitsemaa tekemistä

Ke 27.6         9:20 lähtö Hietsunrannalle

To 28.6         9:00 aamupiiri, 9.30 lasten valitsemaa tekemistä

Pe 29.6        9:00 aamupiiri, olemme iltapäivän sisällä sekä omalla pihalla. EI LELUPÄIVÄÄ

 

The Reeds – Kaislat

Ma 25.6         9:00 Aamupiiri Minit tutustumassa 9:20 ulkoilua Peikkopuistossa

Ti 26.6          9:00 Aamupiiri, 9:20 ulkoleikit ”lasten toiveretki”

Ke 27.6          9:00 Aamupiiri, 9:20 ulkoleikit ”lasten toiveretki”

To 28.6         9:00 Aamupiiri, Siivouspäivä & ulkoilua
Pe 29.6          9:00 Aamupiiri, HUOM! olemme iltapäivän omalla pihalla. EI LELUPÄIVÄÄ

 

 

PUHELINNUMEROT / OUR PHONE NUMBERS

Kaislat–The Reeds 050 465 1225, Lumpeet–The Waterlilies 050-4142143,

Vesitähdet–The Water Stars 050-4062049, Mini-Ankat 050-3649020.

 

Terveisin, Ankkalampi-Duckies Töölön tiimi