Martinmäen Ankkalampi - Ankdammen

 

VECKOBREV/VIIKKOKIRJE 25

MINIT

Maanantaina

Minien viikko alkoi jumpalla. Teimme samoja asioita, kun edellisillä kerroilla: hypimme trampoliinilla, ryömimme putkesta läpi, harjoittelimme kuperkeikkoja ja lopuksi oli aarrejahti (pallokori räjähtää). Jumppaamalla harjoittelemme karkeamotoristen taitojen lisäksi oman vuoron odottamista. Innokkaasti lapset sanoivat oman nimensä trampoliinin reunalla, kun oli kaverin vuoro hyppiä – minun vuoroni seuraavaksi!

Tiistaina

Tiistaina askartelimme kesäkortit. Sukat pois ja maalia jalanpohjiin! Jalanpohjat aseteltiin paperille niin, että ne muodostivat auringonsäteet. Sen jälkeen pensseli käteen ja maalasimme itse auringon. Kortin sai ottaa kotiin mukaan, ja sen voi vaikka jättää kotiin jääkaapin oveen taikka lähettää postissa kesäterveisillä!

Keskiviikko

Keskiviikkona oli lauluhetken aika. Minit ovatkin innokkaita laulamaan päivittäin niin potalla kun yhteisissä leikeissä, niin mukana oli monta innokasta pientä, jotka innolla halusivat kurkistaa laulupussiin. Lauluissa jatkamme heille tutuilla lauluilla (hämä-hämähäkki, ihahaa, piippolan vaari).

Torstaina koko talon yhteistä ohjelmaa kts kohta Midit

MIDIT

Måndag

Midit började veckan med att vara ute och leka tillsammans med sina kompisar i stor grupp. Fören alla börjar sitt sommarlov. Övade på det som vi har gått igenom i våra projekt. Hur man leker fint med sina kompisar.  

 

Tisdag

På tisadgen hade vi gemensamma utelekar där vi lekte bland annat sita paret ut, vuxna sade en färg och barnen skulle hitta den rätta färgen. Vi övade på att leka tillsammans. Efter att vi lekt tillsammans några lekar fick alla barn ha frilek och leka med sina kompisar. Efter att vi varit ute kom vi in och hade en sagostund före det var dags för lunch.

 

Onsdag

Projektit jatkuivat jälleen ulkoleikkien parissa. Jokainen pääsi myös somistamaan päiväkodin ulkoaluetta pihaliiduilla taiteilemalla. Ennen ruokailua rauhoituimme ruotsinkieliseen lauluhetkeen koko ryhmän voimin.

 

Torstaina

Tämän viikon viimeinen päiväkotipäivä päättettiin koko talon yhteisellä juhannusdiskolla pihalla! Tanssimme musiikin tahtiin ja leikimme yhdessä ennen pidennettyä viikonloppua ja juhannuksen viettoa. Juhlaan kuului myös minikokoisia, sekä jättikokoisia saippuakuplia, joita oli ihanaa jahdata pihalla. Tarjolla oli mehua ja popkornia sitä haluaville.

Perjantai

Vapaa – hyvää juhannusta!

 

 

 

Seuraavan viikon ohjelma:

Minit:

Ma/Må: Koko talon lauluhetki ulkona

Ti: Jumppa

Ke/Ons:Kädentaidot: askartelu

To: Leikkipäivä

Pe/Fre: Koko talon musiikkiliikunta ulkona

 

Midit:

Ma/Må: Koko talon lauluhetki ulkona

Ti: Ulkotoimintaa

Ke/Ons: Ulkotoimintaa

To: Ulkotoimintaa

Pe/Fre: Koko talon musiikkiliikunta ulkona

 


T. Martinmäen Ankat