Pakilan Ankkalampi - Duckies
 

Ankkalammen iloiseen joukkoon liittyi tammikuussa 2016 Pakilan Ankkalampi – Duckies. Pakila tarjoaa meille rauhallisen ja idyllisen ympäristön, jossa pieni, kodinomainen päiväkotimme sijaitsee omalla pihalla Itä-Pakilan puolella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Päiväkotimme on loistavien ulkoilumaastojen lähellä ja näin retkeily lähellä oleviin kohteisiin kuten esimerkiksi leikkipuistoihin, kirjastoon ja metsään on vaivatonta. Vastaremontoiduissa tiloissa on huomioitu lasten ja työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys.

Haluamme Ankkalammessa tarjota lapselle turvallisen ja luovan oppimisympäristön, jossa opettelemme uusia asioita leikin, liikkumisen, oivaltamisen ja oppimisen ilon kautta. Tavoitteenamme on luoda avoin, kiireetön, kodikas ja lämmin ilmapiiri, jossa huomioimme lapset yksilöinä, tukien heidän kasvuaan ja kehitystään yhteistyössä vanhempien kanssa. Suunnittelemme ja toteutamme toimintaa lapsen iän ja kehityksen mukaan ja siksi toimimme lasten kanssa erilaisissa pienryhmissä. Leikkipisteet on suunniteltu niin, että niissä lapsi voi rauhassa, yksin tai pienryhmässä leikkiä ja oppia uusia taitoja. Leikki on lapsen tärkein työ ja siihen haluamme erityisesti panostaa.

Pakilan Ankkalammen toiminnallista kaksikielisyyttä toteutetaan englanniksi ja englannin kieli on mukana kaikissa päiväkodin arjen toiminnoissa.