AVOIMET TYÖPAIKAT

 

 

 

LÄRARE eller SOCIONOM INOM SMÅBARNSPEDAGOKIK sökes till Ankdammen i Larsvik

Skulle du gärna jobba i ett litet och hemtrevligt daghem tillsammans med kompetenta och motiverade arbetskamrater? Tycker du om att jobba självständigt och är inte rädd för att ta ansvar? Blir du glad av att få positiv feedback i form av glada barn och nöjda familjer? Ifall att du svarade jakande på dessa frågor är du kanske just den personen vi nu söker!

Daghemmet Ankdammen är ett trivsamt, tvåspråkigt daghem där allas välbefinnande tas i beaktande. Hos oss är barnen i fokus och vi satsar fullhjärtat på pedagogisk och månsidig verksamhet. Vi söker nu en glad och energisk barnträdgårdslärare för att komplettera vårt team. Vi erbjudet en fast anställning, små barngrupper, utrymmen av hög standard och en möjlighet att vara med och påverka en nytänkande organisation.

Vi värdesätter positiv inställning, god organisations - och samarbetsförmåga samt ansvarsfullt och vänligt bemötande av barn och vuxna.

Ifall du blev intresserad ber vi dig ta kontakt med oss så fort som möjligt genom att skicka en öppen ansökan till ossa till adressen ira@ankkalampi-ankdammen.fi
 

 

 

Tervetuloa Ankkalampeen töihin!