AVOIMET TYÖPAIKAT

Näillä sivuilla ilmoitamme Ankkalampi-päiväkotien avoinna olevista tehtävistä. Jos sinua kiinnostavia tehtäviä ei juuri nyt ole auki tai olet kiinnostunut tekemään meillä sijaisuuksia esimerkiksi opintojesi ohessa, voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n heidi@ankkalampi-ankdammen.fi.
Työntekijäittemme ajatuksia olla meillä Ankassa töissä voit lukea täältä!

 

Päiväkoti Ankkalampi etsii kaupungin parasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa

Olet ammattitaitoinen, motivoitunut sekä lapsityötä rakastava. Arvostat pientä päiväkotia, pieniä lapsiryhmiä sekä laadukasta ja turvallista päiväkotiympäristöä. Et halua vain työpaikkaa, vaan myös mahdollisuuden kehittää päiväkotimme toimintaa. Tunnistatko itsesi?

Päiväkoti Ankkalampi – Daghemmet Ankdammen on hyvinvoinnin, laadukkaan arjen ja toiminnallisen kaksikielisyyden päiväkoti. Samalla se on ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan työpaikka!

Tarjoamme toimivan työyhteisön ja tekevän sekä innostuneen ilmapiirin. Tiimissämme kaikki työntekijät osallistuvat yhteiseen suunnitteluun ja jokainen pääsee osoittamaan omat vahvuutensa ja voimavaransa lapsitoiminnassa! Arvostamme positiivista elämänasennetta, yhteistyökykyä sekä vastuullisuutta työtehtävistään unohtamatta sydämellistä asennetta päiväkotimme lapsia ja vanhempia kohtaan. Kyseessä on määräaikainen työsuhde (vanhempainvapaasijaisuus), jossa on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja sitä kautta tulla vakinaiseksi osaksi AnkkaPerhettämme.

Duckies talossamme (puhumme arjessamme suomea ja englantia) on tyydyttävä englannin kielitaito välttämätön. 

Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta työskennellä Ankkalammessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekry@ankkalampi-ankdammen.fi

Lisätietoja Päiväkoti Ankkalammesta – Daghemmet Ankdammenista löydät osoitteesta www.ankkalampi-ankdammen.fi

****