AVOIMET TYÖPAIKAT

Lastenhoitaja Neitojenrannan Mini-Ankkoihin

Tahdotko tehdä lastenhoitajan töitä pienessä ryhmässä, kodinomaisessa ympäristössä? Nautit erityisesti pienten, alle 3 -vuotiaiden lasten kanssa työskentelystä? Olet työtavoiltasi sensitiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen? Jos vastasit kyllä, olet kenties etsimämme henkilö Herttoniemenrannassa toimivaan Mini-Ankka yksikköömme!

Etsimme lastenhoitajaa 1-3 -vuotiaiden pieneen erillisyksikköön (12 lasta) Neitojenrannan Ankkalampeen. Toimit osana 3 hengen tiimiä, tuot oman ammattitaitosi ja vahvuutesi rohkeasti esille. Sinulle on kertynyt jo hieman kokemusta alaltasi, olet asiakaspalvelutaitoinen ja nautit pienten lasten kanssa työskentelystä.  

Olet koulutukseltasi lastenhoitaja tai lähihoitaja ja sinulla on jo hieman kokemusta varhaiskasvatusalalta. Arvostamme vastuuntuntoista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Pienessä yksikössä vastuullesi kuuluu lastenhoidon lisäksi myös vuorosidonnaisia tehtäviä. Englanninkielen taito on etu.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV meille osoitteeseen ira@ankkalampi-ankdammen.fi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. 

Lastenhoitaja Katajanokan Ankkalampeen

Tahdotko tehdä lastenhoitajan töitä pienessä päiväkodissa, kodinomaisessa ympäristössä, Helsingin keskustan tuntumassa? Olet työtavoiltasi sensitiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen? Jos vastasit kyllä, olet kenties etsimämme henkilö Katajanokan Ankkalampi-Ankdammen päiväkotiimme.

Etsimme lastenhoitajaa toiminnallisen kaksikielisyyden päiväkotiimme Katajanokalle. Puhut äidinkielenäsi joko suomea tai ruotsia. Toivomme, että sinulla on kertynyt vähintään muutama vuosi kokemusta varhaiskasvatuksen alalta. Katajanokan Ankkalammen tiimissämme toimii 5 varhaiskasvattajaa sekä päiväkotiapulainen. 

Olet koulutukseltasi lastenhoitaja tai lähihoitaja. Sinulla on asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne. Arvostamme vastuuntuntoista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Pienessä päiväkodissa osallistut toiminnan suunnittelemaan, pääset ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa omien vahvuuksiesi kautta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV meille osoitteeseen ira@ankkalampi-ankdammen.fi, viimeistään 18.11.2018. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluun jo hakuajalla. 

 

 

 

Tervetuloa Ankkalampeen töihin!