AVOIMET TYÖPAIKAT

 

 

Lastentarhanopettaja Laurinlahden Ankkalampeen

 

Espoon Laurinlahdessa toimii yksi Ankkalampi -päiväkodeistamme. Päiväkodissamme on 23 lasta ja tiimimme koostuu 5 varhaiskasvattajasta sekä päiväkotiapulaisesta. Avarissa tiloissamme toimii sekä 1-3 vuotiaiden Mini-Ankka ryhmä että 3-5 -vuotiaiden ryhmä, päivämme koostuu pienryhmätoiminnasta ja toimintamme sekä näkyy että kuuluu kahdella kotimaisella kielellä, suomeksi että ruotsiksi. Iso piha sekä ympäröivä luonto innostaa meitä liikkumaan ja ulkoilemaan.

Etsimme tiimiimme suomen- tai ruotsinkielistä lastentarhanopettajaa tai varhaiskasvatuksen sosionomia. Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua toimia yhteisöllisesti. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan.

Päiväkoti Ankkalampi – Daghemmet Ankdammen on hyvinvoinnin, laadukkaan arjen ja toiminnallisen kaksikielisyyden päiväkoti. Samalla se on ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan työpaikka! Ankkalampi päiväkodit ovat pieniä ja työyhteisömme on iloinen ja rento.

Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta työskennellä Laurinlahden Ankkalammessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostilla osoitteeseen ira@ankkalampi-ankdammen.fi

 

 

Tervetuloa Ankkalampeen töihin!