Vattuniemen Ankkalampi – Duckies aloittaa toimintansa 18. elokuuta!

Pieni, kodinomainen päiväkotimme sijaitsee Melkonkadulla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme Vattuniemen Ankkalammessa 1-6 -vuotiaille lapsille turvallisen ja luovan oppimisympäristön, jossa opettelemme uusia asioita leikin, liikkumisen, oivaltamisen ja oppimisen ilon kautta. Suunnittelemme ja toteutamme toimintaa lapsen iän ja kehityksen mukaan sekä toimimme lasten kanssa erilaisissa pienryhmissä. Vattuniemen Ankkalammen toiminnallista kaksikielisyyttä toteutetaan englanniksi ja englannin kieli on mukana kaikissa päiväkodin arjen toiminnassa.

Pieni, kodikas ja turvallinen

Päiväkodissamme lapsi saa kasvaa arvokkaana yksilönä pienessä ryhmässä tuttujen aikuisten ja lapsien kanssa. Ankkalammen tyyliin remontoiduissa tiloissa on huomioitu lasten ja työntekijöiden hyvinvointi & viihtyvyys. Toimitilamme ovat raikkaat ja valoisat, modernilla ja kodikkaalla sisustuksella höystetty. Pieni päiväkodin koko, kodinomainen ympäristö sekä ammattitaitoiset aikuiset takaavat yksilöllisten tarpeiden huomioimisen sekä kasvurauhan.

Lähellä & luonnossa liikkuen

Vattuniemen Ankkalammessa toiminta perustuu toimivaan päivärytmiin, jossa rutiinit antavat raamit toimivaan arkeen sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Harjoittelemme lasten kanssa mm. liikkumista, kädentaitoja ja musisoimme. Päiväpiirissä opettelemme lauluja, luemme satuja ja juttelemme arjen tapahtumista. Päivät ja viikot täyttyvät leikistä, ihmettelystä, tutkimisesta sekä liikkumisesta lähiympäristöön. Lauttasaari antaa hyvät retkeilymahdollisuudet tutustua ympäröivään maailmaan. Teemme kävelyretkiä rantaan tutkimaan veneitä, lintuja ja käymme vaikkapa heittelemässä kiviä mereen!

Hoitopaikkatiedustelut:
Heinäkuussa klo 11-13 numerosta 0405166554 / Heidi-ankka

Vattuniemen Ankkalampi - Duckies
Melkonkatu 15
00200 Helsinki