Vattuniemen Ankkalampi – Duckies

Pieni, kodinomainen päiväkotimme sijaitsee Lauttasaaren Vattuniemessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme Vattuniemen Ankkalammessa 1-6 -vuotiaille lapsille turvallisen ja luovan oppimisympäristön, jossa opettelemme uusia asioita leikin, liikkumisen, oivaltamisen ja oppimisen ilon kautta. Suunnittelemme ja toteutamme toimintaa lapsen iän ja kehityksen mukaan sekä toimimme lasten kanssa erilaisissa pienryhmissä. Vattuniemen Ankkalammen toiminnallista kaksikielisyyttä toteutetaan englanniksi ja englannin kieli on mukana kaikissa päiväkodin arjen toiminnassa.

Toimitilamme ovat raikkaat ja valoisat, modernilla ja kodikkaalla sisustuksella höystetty. Pieni päiväkodin koko, kodinomainen ympäristö sekä ammattitaitoiset aikuiset takaavat yksilöllisten tarpeiden huomioimisen sekä kasvurauhan. Päiväkotimme toimii kahdessa eri tilassa, joista toinen on varattu pienimmille Mini-Ankoille ja toisella puolella toimii 2 isompien lasten ryhmää.

Lähellä & luonnossa liikkuen

Vattuniemen Ankkalammessa toiminta perustuu toimivaan päivärytmiin, jossa rutiinit antavat raamit toimivaan arkeen sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Harjoittelemme lasten kanssa mm. liikkumista, kädentaitoja ja musisoimme. Päiväpiirissä opettelemme lauluja, luemme satuja ja juttelemme arjen tapahtumista. Päivät ja viikot täyttyvät leikistä, ihmettelystä, tutkimisesta sekä liikkumisesta lähiympäristöön. Lauttasaari antaa hyvät retkeilymahdollisuudet tutustua ympäröivään maailmaan. Teemme kävelyretkiä rantaan tutkimaan veneitä, lintuja ja käymme vaikkapa heittelemässä kiviä mereen!

Löydät meidät osoitteesta Melkonkatu 15.