Peppiinan Ankkalampi, Raunistula (Turku)

Ankkalammen Peppiina Raunistula sijaitsee lähellä Turun keskustaa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Aurinkoisella ja suurten vaahteroiden ympäröimällä leikkipihalla lasten on mukava puuhailla ja purkaa päivittäistä energiaa.

Peppiina Raunistula sijaitsee Maarian VPK-talossa ja se on tiloiltaan avara ja monikäyttöinen. Tilat on remontoitu mielikuvituksellisiksi ja kodinomaisiksi, jossa on tilaa temmeltää ja puuhata 33 lapsen voimin. Aamuhämärissä taloon hipsuttavat Hippiäiset ja pörheltävät Pörriäiset.

Hippiäisten haliryhmässä touhuilevat alle 3-vuotiaat taaperot ja Pörriäisissä puuhastelevat 3-5 –vuotiaat touhukkaat tenavat. 

Peppiinassa lasten vatsat täyttyvät Arkean monipuolisella ja terveellisellä ruualla. 

****
Päiväkoti Peppiina on kodinomainen yksityinen päiväkoti, joka tarjoaa perheen tarpeen mukaan sekä kokoaikaista että osa-aikaista hoitoa. Peppiina aloitti toimintansa vuoden 2000 alussa Pääskyvuoren rauhallisella ja idyllisellä puutaloalueella. Maaliskuussa 2014 Peppiina laajensi toimintaansa toiseen yksikköön Raunistulaan. Peppiina Pääskyvuoren ja Raunistulan ovet aukeavat arkisin klo 6.30 ja sulkeutuvat klo 17.00.