Peppiinan Ankkalampi, Pääskyvuori (Turku)

Ankkalammen Peppiina Pääskyvuori sijaitsee suuren tammen suojissa rauhallisella ja idyllisellä omakotialueella. Viereiset metsät tarjoavat mieleenpainuvia ja mahtavia elämyksiä lapsille. Päiväkoti on remontoitu lämminhenkiseksi ja kodinomaiseksi.

Peppiinassa arvostetaan pieniä ryhmiä ja kodinomaista toimintaa. Päivän mittaan talossa touhuaa reilu 50 lasta, jotka ovat jakautuneet neljään eri ryhmään.

Tiitiäisten ryhmässä touhuavat alle 3-vuotiaat pikkutaaperot, Maahisissa ja Menninkäisissä puuhastelevat 3-5 –vuotiaat lapset ja Päivänsäteissä tiedonjyviä keräävät esiopetusikäiset.

Peppiinassa lasten vatsat täyttyvät Arkean monipuolisella ja terveellisellä ruualla. 

***
Päiväkoti Peppiina on kodinomainen yksityinen päiväkoti, joka tarjoaa perheen tarpeen mukaan sekä kokoaikaista että osa-aikaista hoitoa. Peppiina aloitti toimintansa vuoden 2000 alussa Pääskyvuoren rauhallisella ja idyllisellä puutaloalueella. Maaliskuussa 2014 Peppiina laajensi toimintaansa toiseen yksikköön Raunistulaan. Peppiina Pääskyvuoren ja Raunistulan ovet aukeavat arkisin klo 6.30 ja sulkeutuvat klo 17.00.