Munkkiniemen Ankkalampi

Tammikuussa 2014 avattu Munkkiniemen Ankkalampi on pieni kivijalkapäiväkoti aivan Munkkiniemen sydämessä, loistavien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Alueena Munkkiniemi on rauhallinen, vehreä, täyttä idylliä, kuin oma pieni kaupunkinsa, kantakaupungin jatkeena. Upea puistobulevardi, joka muodostaa kaupunginosan pääakselin, Munkkiniemen Puistotie, on aivan lähellämme. Päiväkotimme on lähellä mitä parhaimpia ulkoilumaastoja, joissa usein retkeilemmekin. Lähellämme on myös monenlaisia leikkipuistoja ja nekin ahkerassa käytössämme. Tänne on helppo tulla joka ilmansuunnasta, mutta ennen kaikkea täällä on hyvä kasvaa ja olla.

Päiväkodissamme leikkipisteet on järjestetty niin, että lapsi voi vapaasti tutustua ja oppia pienissä ryhmissä tai itsenäisesti. Lapsuus on itseisarvo sinänsä ja siksi toiminnassamme korostuu leikinomaisuus. Pyrimme luomaan avoimen, kiireettömän, kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin, jossa otamme huomioon lapset yksilöinä, tukien heidän kasvuaan ja kehitystään yhteistyössä vanhempien kanssa. Toimintamme rakentuu kuukausiteemojen mukaan, jonka toteutuksessa varhaiskasvatussuunnitelma ja sen asettamat raamit toimivat ohjenuoranamme. Kuukausiteemojen aiheet on valittu lapsia kiinnostavista aiheista, vuodenaikaa tai arkea tukevista ja tutkivista aiheista. Teemat tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia monipuoliseen oppimiseen ja edistävät lasten luontaista uteliasuutta.

Idylliä ihanaa sitä Munkka tarjoaa. Syliä ja hoivaa somaa, ollaan täällä päivät lasten omaa. Toimintaan aina panostamme, hymysuista kiitoksemme saamme. Välillä on meno hassua, silloin naurattaa joka nassua.

​Löydät meidät osoitteesta Perustie 24.