Info Turku

Kiitos perheenne mielenkiinnosta Martinmäen Ankkalampea kohtaan!

HOITOPAIKAN HAKEMINEN - haetaan Ankkalammen omalla lomakkeella!
Martinmäen Ankkalammesta haetaan hoitopaikkaa jättämällä Ankan hoitopaikkahakemus näillä sivuilla. Kun hoitopaikka järjestyy ja paikka on vahvistettu Ankkalammesta, hakee perhe saamansa yhteiskunnallisen tuen omasta kunnastansa (palvelusteli, ostopalvelu tai yksityisen hoidon tuki kunnasta riippuen). Päiväkoti ja perhe tekee hoidosta keskinäisen hoitosopimuksen.

AUKIOLOAIKAMME - lapsen laadukasta arkea ajatellen!
Sijaintimme Turun keskustan ytimessä mahdollistaa lapselle lyhyemmän hoitopäivän, sillä vanhempien työmatkaan ei välttämättä tarvitse varata hoitoaikaa. Palvelemme Ankka perheitä klo 7.15 -17.00 välillä (ja toki tarvittaessa tarpeen mukaan).

HOITOMAKSUT - tuttu, turvallinen ja pätevä henkilökunta on päiväkotimme sydän!
Olemme avoinna 12 kuukautena vuodessa, joten Ankkalammen lapsille on aina tarjolla oma tuttu ja turvallinen päiväkoti ja henkilökunta.
Meillä ei "tulla ja mennä", vaan sama tuttu lapsiryhmä ja vähintään vuodeksi hoitopaikkaan sitoutuneet perheet mahdollistavat kodinomaisen ilmapiirin. Ankkalampi tarjoaa kokopäiväpäivähoitopaikkoja, joka myös mahdollistaa työntekijöillemme mielekkään, vastuullisen ja pysyvän työpaikan.

Tästä syystä tarjoamme kaupungin parasta varhaiskasvatusta ja päivähoitoa ja hoitomuotomme sekä hintamme ovat seuraavat:
Yli 3-vuotiaat yli 35 h viikossa 901 euroa kuukaudessa eli perheen omavastuu 365 euroa kuukaudessa
Alle 3-vuotiaat yli 35h viikossa 1322 euroa kuukaudessa eli perheen omavastuu 365 euroa kuukaudessa
tai max 27,5h viikossa 991 euroa kuukaudessa eli perheen omavastuu 245 euroa kuukauesa

PALVELUSETELI - päiväkotiimme voi hakea palvelusetelihoitopaikkaa esim Turun kaupungilta!
Turkulaisena voit hyödyntää päivähoidon palveluseteliä Ankkalammen varhaiskasvatusmaksuissa.
Setelin kattohinta on 1.3.2017 alkaen ollut 826 euroa yli 3-vuotiaasta ja alle 3-vuotiaasta 1247euroa kuukaudessa. Palvelusetelijärjestelmässä myönnetään myös sisaralennus. Palveluseteli on tulosidonnainen ja perheen tulot vaikuttavat setelin arvoon samalla tavalla kuin kunnallisessa päivähoidossa.


Osoite: Martinkatu 5
email: martti@ankkalampi-ankdammen.fi
gsm: 050 5943 168