Lauttasaaren Ankkalampi – vanhassa villassa keskellä puistoa

Vuonna 1910 valmistuneessa ja 100 vuotta sen jälkeen täysin peruskorjatussa vanhassa talossamme ikäryhmätasoinen varhaiskasvatus, pienet hoitoryhmät sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa lapsen laadukkaan arjen! Talossamme toimii ryhmät sekä Mini-Ankoille että yli 3-vuotiaille. Pienryhmiä käyttämällä pyrimme tukemaan lapsen yksilöllisiä oppimisvalmiuksia. Vaikka toimimme pienryhmissä kohtaamme lapset yksilönä, ei vain ryhmän jäsenenä. Pienryhmä toiminta on suunniteltu jokaiselle ryhmälle kehitystason mukaisesti ja takaa näin, että lapsi saa toiminnassa hänelle sopivia haasteita ja onnistumisen kokemuksia.

Haluamme tarjota lapselle rauhallisen kasvuympäristön ja jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omaan tahtiin. Yksilöllinen huomioiminen on meille tärkeää. Opettelemme uusia asioita leikkien, liikkuen, oivaltaen ja tutkien. Lapset kuulevat päivittäin sekä suomea että ruotsia päiväkodin arjen tilanteissa. He tutustuvat molempin kotimaisiin kieliin satujen, laulujen, lorujen ja perinteiden kautta.

Vuodenajat ja luonnonkiertokulku on käsin kosketeltavissa

Sijaintimme ihanan ja vihreän puiston keskellä tarjoaa mahdollisuudet todella ainutkertaiseen ympäristö- ja luontokasvatuksineen keskellä Helsinkiä. Toiminnassamme otamme huomioon vuodenajan muutokset ja luonnonkiertokulun. Tarkkailemme ja tutustumme ympäristöön omalla luonnonmukaisella pihallamme sekä kasvimaalla. Käymme retkillä lähimetsikössä ja vähän kauempana merenrannoilla sekä tutustumme Lauttasaareen.

Löydät meidät osoitteesta Pohjoiskaari 48.