Lahnalahden Ankkalampi – Duckies

Lahnalahden yksikkö on pieni ja kodikas elokuussa 2019 avattu yksikkö, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lauttasaaren metroaseman vieressä. Sijainti mahdollistaa monipuolisen retkeilyn metron tai bussin avulla eri puolille Helsinkiä. 

Lauttasaari on pieni ja rauhallinen kaupunginosa, jossa on useita puistoja, venesatamia ja rantoja tutkittavana. Alueen kaunis luonto metsineen ympärillä olevan meren kanssa tarjoaa paljon ihmeteltävää. Metroasema kauppakeskus Lauttiksen kanssa mahdollistaa tämän lisäksi myös kaupungissa liikkumisen taitojen harjoittelemisen. Nimensä yksikkömme on saanut vieressä sijaitsevasta kauniista ja vehreästä Lahnalahden puistosta, jota käytämmekin päivittäisissä ulkoiluissa. 

Yksiköstämme löytyy Minien ja Midien ryhmät. Toimintamme toteutetaan toiminnallisella kaksikielisyydellä suomeksi ja englanniksi. Toiminnan suunnittelu kuukausiteemoineen lähtee lasten iästä, havainnoista ja mielenkiinnonkohteista. Haluamme mahdollistaa rauhallisen ja turvallisen oppimisympäristön syntymisen pienryhmien sekä selkeän päivärytmin avulla. Samalla, kun liikumme, ulkoilemme ja retkeilemme, opettelemme arjen rutiineja yhdessä turvallisesti ja rauhassa kasvaen ja kehittyen.

 

Löydät meidät osoitteesta Gyldenintie 9.