Katajanokan Ankkalampi

Pieni ja kodikas päiväkotimme sijaitsee kätevästi raitiovaunulinja 4sen päätepysäkin vieressä! Monipuoliset tilat mahdollistavat muuntautumisen helposti kunkin toimintakauden suunnitelmiin ja projekteihin. Pienen päiväkodin rikkaus on tiivis yhteistyö. Retkeilemme ja leikimme paljon yhdessä. Saman katon alla toimii ryhmä Mini-Ankoille ja yli 3-vuotiaille lapsille. Isot lapset oppivat auttamaan ja huomioimaan pienempiään.Lapset kuulevat päivittäin sekä suomea, että ruotsia päiväkodin arjen tilanteissa. He tutustuvat molempiin kotimaisiin kieliin satujen, laulujen, lorujen ja perinteiden kautta.

Haluamme tarjota lapsille rauhallisen kasvuympäristön ja jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omaan tahtiin. Yksilöllinen huomioiminen on meille tärkeää. Opettelemme uusia asioita leikkien, liikkuen, oivaltaen ja tutkien.

4sen raitiovaunulinja tarjoaa kivoja seikkailuja kotikaupungissamme
Kotipihan lisäksi ulkoilemme Katajanokan eri leikkipuistoissa aamupäivisin. Lautalla hurautamme joskus Suomenlinnaan asti, mutta helpompi ja kätevämpi on tuo oven edestä kulkeva raitiovaunu, jonka avulla pääsemme kätevästi katselemaan kaupunkiamme.

Löydät meidät osoitteesta Merikasarminkatu 8.

Hoitopaikkatiedustelut:

​Ira Häggström, asiakkuusvastaava

puh: 050 380 6070

ira@ankkalampi-ankdammen.fi