Neitojenrannan Mini-Ankka
- sylintäydeltä varhaiskasvatusta ja hoitoa

Neitojenrannan Mini-Ankan toiminta perustuu toimivaan päivärytmiin ja rutiinit antavat raamit toimivaan arkeen sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Harjoittelemme taitojemme mukaan eri varhaiskasvatuksen osa-alueita kuten liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja sekä kielenkehitystä. Päiväpiirissä opettelemme lauluja, satuja sekä juttelemme arjen tapahtumista.

Lähellä, luonnossa & liikkuen

Päivittäisten ulkoilujen sekä kävelyjen avulla tutustumme lähiympäristöömme sekä tutkimme ympäröivää maailmaa. Kävelyretkillä rannassa voimme esimerkiksi nähdä veneitä, lintuja ja käydä vaikkapa heittelemässä kiviä mereen! Alueen useat leikkipuistot kutsuvat meitä leikkimään ja tutkimaan. Ja kun liikkuminen jo luonnistuu paremmin lähdemme pidemmille retkille kirjastoon, naapurikaupunginosan leikkipuistoihin tai Korkeasaareen, johon matkaamme kätevästi bussilla ja metrolla.

Pieni, kodikas ja turvallinen

Päiväkodissamme lapsi saa kasvaa arvokkaana yksilönä pienessä ryhmässä tuttujen aikuisten ja lapsien kanssa. Pieni ryhmäkoko, 12 lasta, kodinomainen ympäristö sekä ammattitaitoiset aikuiset takaavat yksilöllisten tarpeiden huomioinnin sekä kasvurauhan. Toimitilamme ovat raikkaat ja valoisat, modernilla ja kodikkaalla sisustuksella höystettynä.