Herttonimenrannan Mini-Ankka

Ankkalampi – Ankdammenin ensimmäinen Mini-Ankka avattiin Tammikuussa 2013. Päiväkodissa on tilaa 12 lapselle ja siellä työskentelee yksi lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Päivärutiinien ohella harjoittelemme uusia taitoja myös pienryhmissä. Ulkoilu tapahtuu omalla turvallisella pihalla sekä lähistön puistoissa.

Kiireetöntä arkea kodinomaisissa tiloissa

Mini-Ankan toiminta perustuu toimivaan päivärytmiin sekä turvallisuutta tuoviin rutiineihin. Moderneissa tiloissa on huomioitu pienten lasten tarpeet ja suunnittelussa on ollut lähtökohtana kodinomaisuus sekä turvallisuus. Päiväkotiin on haluttu luoda kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi ja hänen perheensä kohdataan yksilönä huomioiden heidän erilaiset tarpeensa.

Monenmoista seikkailua lähiympäristössä

Mini-Ankat ovat ahkeria tutkimaan ympäristöään. Retkiä tehdään useamman kerran viikossa lähistön rannoille laivoja katsomaan, bussilla kirjastoon sekä puistoihin leikkimään. Pienet kädet pitävät myös kovasti maalaamisesta, joka näkyy niin päiväkodin ikkunoissa kuin monissa taideteoksissakin.

Sijaitsemme aivan Herttoniemen palveluiden läheisyydessä. Käytämme hyväksemme lähiseudun palveluita ja nautimme Herttoniemenrannan alueen tarjoamasta maastosta ja puistoista.