Mestari-Ankat - koulupolulle mestariopein

Vuosi ennen kouluun lähtöä on tärkeä lapsellesi ja siksi Mestari-Ankoissa tahdomme luoda turvallisen ja luottavaisen pohjan koulutielle! Mestari-Ankka vuoden jälkeen kouluun lähtee itseensä ja omiin taitoihinsa luottava lapsi, joka on hieno juuri sellaisena kuin on! 

Ankkalammessa lapset huomioidaan yksilöllisesti pienessä ryhmässä, jossa opettelemme sosiaalisia taitoja sekä tuemme lapsen kehittyvää itsetuntoa. Mestari-Ankkojen toiminta pohjautuu Helsingin kaupungin esiopetuksen opetussuunnitelman keskeisiin tavoitteisiin ja sisältöihin ja valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin.  Keskeistä toiminnassa on hyvä ja toimiva arki sekä oppimisympäristö, joka innostaa lasta oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita, ja jossa lastentarhanopettajan tuki & kannustus ovat tärkeässä asemassa. Esiopetuksessa luodaan hyvä pohja lapsen elinikäiselle oppimiselle! Mestari-Ankka vuonna lapsellasi on mahdollisuus tutustua ensimmäiseen vieraaseen kieleen jo esiopetusikäisenä Ankkalammen toiminnallisessa kaksikielisesä ympäristössä!
 
KIINNOSTUITKO?
 
Olemme hakeneet Helsingin kaupungilta esiopetusoikeutta lukuvuodella 2018-2019 seuraaviin yksiköihin:
Punavuoren Ankkalampi – Ankdammen i Rödbergen
Lauttasaaren Ankkalampi – Ankdammen på Drumsö
Töölön Ankkalampi-Duckies
Munkkiniemen Ankkalampi-Duckies
Aurinkolahden Ankkalampi-Duckies
Katajannokan Ankkalampi – Ankdammen på Skatudden
Herttoniemenrannan Ankkalampi-Duckies
Pakilan Ankkalampi-Duckies
 
Minimi määrä esiopetusryhmälle on kaupungin vaatima 7 lasta.
Yksityiseen päiväkotiin haetaan erillisellä kaupungin sivuilta löytyvällä paperilomakkeella, joka palautetaan Ankkalampeen, josta se toimitetaan eteenpäin kaupungille.