Ankdammen i Larsvik

Ankdammen i Larsvik erbjuder barnen en trygg miljö med kvalificerad pedagogisk verksamhet och fri lek. Vi ser barnens individuella behov och hjälper barnen att bli självständiga.
 
Vi vistas mycket tillsammans men genomför aktiviteterna i smågrupper, som baserar sig på den individuella utvecklingen. Vi erbjuder tvåspråkig dagvård och har t.ex. en eftermiddagssamling varje dag där barnen lär sig finska och svenska sånger.
 
Vi fungerar i en tvåspråkig miljö där endel av personalen pratar svenska med barnen och endel finska!
 

*****************

Laurinlahden Ankkalampi on pieni ja lämminhenkinen päiväkoti Espoon Kivenlahden ja Laurinlahden välimaastossa. Suuri piha ja toimivat tilamme tarjoavat päivähoitoa ja varhaiskasvatusta sekä Mini-Ankka ikäisille että myös yli 3-vuotiaille lapsille. Olemme toiminnallisen kaksikielisyyden päiväkoti ja käytämme kaikissa arjen toimissa sekä suomea että ruotsia. Rauhallinen alue tarjoaa meille monenlaisia mahdollisuuksia viikottaisille retkille. Päivärutiinien ohjella harjoittelemme uusia taitoja pienryhmissä.
 
Haluamme tarjota lapselle rauhallisen kasvuympäristön ja jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omaan tahtiin. Yksilöllinen huomioiminen on meille tärkeää. Opettelemme uusia asioita leikkien, liikkuen, oivaltaen ja tutkien.
 
Liikuntaa sisällä ja ulkona
Pieni liikuntasalimme välineineen innostaa leikkimään ja liikkumaan, samoin kun päiväkotia ympäröivä luonto! Päiväkodissamme lapsi saa kokea liikunnan avulla onnistumisen elämyksiä sekä kehittymisen riemua. 
 
Löydät meidät osoitteesta Ankkuritie 6.